viernes, 14 de septiembre de 2012

3a posició Milla St Feliu Guíxols

El passat dissabte 11 d'agost de 2012 es va disputar una nova edició de la Milla de St. Feliu de Guíxols, com un dels actes de cloenda de la Festa Major del poble. Com cada any la organització ens va tornar a preparar el mateix circuit de cada any al passeig, a la vora del mar, i és un dels pocs que es corre sobre terra.
   Aquesta vegada corria en la prova èlit, no en la de veterà que corro habitualment.
   La carrera constava de 3 voltes. La primera va ser molt de control, vam sortir tots els que teniem pocions controlant-nos i sense que ningú tirés amb decisió, ningú es volia desgastar.
   En la segona volta el corredor del C A Lloret en Ramón Linares va tensar el ritme posant-se a davant i fent que al final el grup quedés reduït només a 4 corredors. El vaig anar seguint jo i un corredor de l'At. Palamós i finalment el quart corredor no va aguantar i es va despenjar.
   Just iniciar-se la última volta el canvi de ritme fort, en Ramón ens agafa uns metres d'avantatge i   pel darrera jo i el de Palamós fem el que podem per seguir-lo. Donem l'últim gir i ja és un sprint final de 250 metres a mort on no valia encantar-se, finalment quedo tercer i molt content.